• Toimitus 4,90€! Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille! Postin palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin - Kaikkialle Suomeen, Ahvenanmaata lukuun ottamatta.
  • Toimitus 4,90€! Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille! Postin palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin - Kaikkialle Suomeen, Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Näyttöpäätelasit, vahvuuksiilla ja ilman

Vähentää päänsärkyä ja suojaa silmiä

HAGA näyttöpäätelaseissa käytämme suodatinta, joka vähentää 35% sinisestä valosta. Tämän katsotaan olevan sopivin arvo, jossa linssi on visuaalisesti kirkas ja näkymä luonnollinen. Tämä ei aiheuta väripoikkeamia eikä liiallista suojaa. Sinivalosuodattimia on kahdenlaisia:

Linssin sisällä olevaa suodatinta jota pidetään parhaana ja suodatinta pintakäsittelynä.

HAGAn linsseissä on 27% suodatin linsseissä + 8% pintakäsittely

Haga Optik använder sig av ett filter som reducerar bort 35% av det blåa ljuset. Detta värdet anses som lämpligast, där linsen blir visuellt klar och naturlig. Detta skapar varken färgavvikelse eller överdrivet skydd. Det finns två typer av blåljus-skydd:

Ett filter som finns inuti linsen – anses vara det bästa och som en ytbehandling

Haga Optik’s linser har 27% filter i linsen + 8% ytbehandling

Näyttöpäätelasit

2010-luvulla digitaalinen kehitys on edennyt nopeammin kuin koskaan. Vietämme suuren osan ajastamme ruudun ääressä. Altistamme silmiämme jopa 8 tuntia päivässä siniselle valolle, jota säteilee tietokoneiden, tablettien, älypuhelimien ja TV:n näytöiltä - ponnistelemme, kun kohdennamme katsettamme eri tavalla kuin ennen. Sekä työssä, että kotona olemme jatkuvasti alttiina siniselle valolle, joka aiheuttaa silmien väsymistä, kuivumista ja ärtymistä. Tämä on huomattu jo ala-asteikäisillä lapsilla, sillä lukulasien käyttö on kasvanut huimasti jo tämän ikäisillä.

Kuinka epäluonnollinen sininen valo vaikuttaa terveyteemme? Päänsäryt lisääntyvät huomattavasti. Näkö sumenee ja heikkenee, asioita saattaa välillä "nähdä kahtena". Pään, kaulan ja hartioiden kireys lisääntyy. Liika altistuminen siniselle valolle voi myös aiheuttaa keskittymisvaikeuksia ja johtaa stressiin. Melatoniinituotanto häiriintyy ja voi johtaa univaikeuksiin. Lisääntynyt valoherkkyys – päivänvalo sekä auringonvalo häikäisevät helpommin kuin ennen. Pitkällä aikavälillä sininen valo voi vahingoittaa verkkokalvoa ja silmän makulaa joka auttaa meitä näkemään selkeästi ja terävästi. Tämä voi aiheuttaa myös silmänpohjan rappeumaa.